KOMPAKT VAKUUMANLÆG CPV4/8

Bærbart vakuumanlæg (CPV 4/8) Denne enhed er udviklet til applikationer i byggebranchen og hvor der er behov for en praktisk og let bærbar buffer, ved brug af f.eks.sugekopper eller løfteudstyr.

Enheden omfatter en beholder i anodiseret aluminium med galvaniseret top og en 4 m3/h oliesmurt vakuumpumpe. Vakuumanlægget er forbundet ved hjælp af en kugleventil, der også er forbundet til et vakuummeter, som konstant viser niveauet af trykket i beholderen.
Standard udstyr omfatter start / stop-knap, strømkabel, og mulighed for at dræne tanken. Derudover kan den købes med en elektrisk switch der automatisk stopper vakuumpumpen, i tilfælde af at tanken bliver fuldt op med væske.

Vakuumanlæg med væske separator.
Disse vakuumanlæg er designet og bygget til brug på glas og marmor maskiner, og på maskiner, hvor det er muligt at indtage ikke-aggressive væsker (normalt kølemiddelvæsker).
Disse er komplette og kompakte vakuumanlæg og er normalt forbundet til applikationen af ​​en fleksibel slange. En bold ventil ved tankens indløb tillader den at blive afskåret fra applikationen for vedligeholdelsesaktiviteter. Luft og væske separeres først inde i tanken ved hjælp af en internt “cyklon” indretning.
Luften i tanken, uden dråber men stadig fugtig, passerer gennem et kondensation separator filter, hvorpå et vakuummeter er monteret til at kontrollere driften af ​​vakuumanlægget og en kugleventil for returluften (denne er nødvendig for at kunne tømme vandet som opsamles i tanken).
Filteret er forbundet til pumpen gennem et rør med en indbygget ekstra kontraventil.
Pumperne anvendes i disse vakuumanlæg tilhører WR-serien, som har en indbygget højeffektiv “gas ballast” enhed, som giver mulighed for at adskille den resterende kondens fra olien og separere kondensen med vakuumpumpen stoppet.

Pumperne bruges også til at spæde tørt opstillede centrifugal pumper, og med stor succes. Det er især forsyningsselskaber rundt om i Danmark der har valgt at købe denne pumpe aggregat, efter at vi implementerede en elektrisk vagt som automatisk slukker for pumpen når centrifugalpumperne er spædet.

Komplet Vakuumanlæg Gram CPV4/8

Kompakt Vakuumanlæg – Gram CPV4/8