Løftegrej 

Alt indenfor lovpligtigt serviceeftersyn, reparation og reservedele

Gram Vakuum Teknik specialiserer sig indenfor løftegrej, hvilket vil sige alt indenfor problemløsning, så løftegrejet passer lige til den enkelte virksomhed, både skræddersyet med plads og effektivitet til dig.

Gram Vakuum Teknik står også for lovpligtig serviceeftersyn hos kunderne, så der er sikkerhed på arbejdspladen hos alle vores kunder. Du kan læse mere om lovpligtigt serviceeftersyn på Arbejdstilsynet.dk

Gram Vakuum Teknik har sit eget værksted, hvor vi specialiserer sig i reparationer af alt slags løftegrej, så dit løftegrej kan være tilbage hos dine medarbejdere så hurtigt som muligt.

Gram Vakuum Teknik lagerfører også reservedele til nærmest alt løftegrej, og det vil være muligt at modtage en erstatning til defekte reservedele allerede dagen efter.

Hvad kan du finde af løftegrej hos os

Vakuumløfter

En vakuumløfter øger effektiviteten og skåner dine medarbejdere for tunge løft i hverdagen. Vakuumløftere skåner ikke kun medarbejderne, men også de emner der skal løftes.

Gram Vakuum Teknik kan hjælpe din virksomhed med løsninger til dine behov. Derudover udfører vi også lovpligtigt serviceeftersyn, reparationer og har reservedele til langt de fleste vakuumløftere i den danske industri.

Vakuumløfter af sten løftegrej
Søjlesvingkran til industri løftegrej

Kraner

Svingkraner, søjlekraner og traverskraner hjælper medarbejderne med tunge løft i arbejdstiden. Hvilken kran der passer til hver enkel virksomhed er meget forskelligt, og Gram Vakuum Teknik kan hjælpe med kraner til lige dit behov.

Derudover udfører vi også årligt lovpligtigt serviceeftersyn, reparationer og har reservedele til langt de fleste kraner i den danske industri.

El-taljer

El-taljer eller elektriske taljer løfter ved hjælp af el, hvor vakuumløsninger ikke er nødvendige. El-taljer bruges til f.eks. traverskraner og søjlekraner, men kan også bruges til meget andet. El-taljer skåner medarbejderne for tunge løft i hverdagen.

Hos Gram Vakuum Teknik hjælper vi med at finde og opsætte løsninger til lige din virksomheds behov. Derudover udfører vi også lovpligtigt serviceeftersyn, lagerfører reservedele og udfører reparationer på mange forskellige slags el-taljer.

En el-talje med ledning løftegrej
Stige til industri løftegrej

Stiger

Der bruges mange forskellige stiger i industrien i dag, som trappestiger, enkeltstiger, skydestiger, arbejdsbukke osv,. Gram Vakuum Teknik kan tilbyde stiger til alle jeres behov, og er samtidig sagkyndige i serviceeftersyn af alle disse industristiger, samt udfører reparationer og har reservedele til dem også.

Hæve sænkeborde

Det er vigtigt at medarbejderen kan stå i den rette position og arbejde, og med disse borde kan medarbejderen sidde eller stå perfekt til enhver opgave. Borde der kan justeres hjælper både med effektiviten, men aller vigtigst medarbejderens helbred i løbet af dagen.

Gram Vakuum Teknik har specialiseret sig i lovpligtigt eftersyn, reparationer og reservedele til utallige slags borde i industrien.

Løftebord / Hæve-sænkeborde til industri løftegrej
Kar løfter til fødevareindustrien løftegrej

Kar løfter / Swingloader

Kar løfter, også kaldt swingloader, er en vigtig del af den danske fødevareindustri, som har primært har funktioner som løft og tømning af fødevarer. Andre modeller kan have flere funktioner som f.eks. vejning af fødevarerne på samme tid.

Gram Vakuum Teknik er sagkyndige i lovpligtigt serviceeftersyn, udfører reparationer og har reservedele til langt de fleste kar løftere / swingloader i den danske industri.

Faldsikring

Når der arbejdes i højden, skal der som udgangspunkt anvendes sikringer imod fald, så som rækværk, skærme stilladser, person­løfter, e.l. Hvis dette ikke er muligt, er faldsikringsudstyr den nødvendige mulighed for at sikre medarbejderen sikkerheds- og sundhedsmæssigt.

Gram Vakuum Teknik leverer faldsikringsløsninger hvor andre sikkerhedsforanstaltninger ikke er muligt, men er også sagkyndige i det årlige lovpligtige serviceeftersyn af faldsikringudstyrer samt reparerer og lagerfører reservedele.

Faldsikring af arbejder løftegrej
Område af Gram Vakuum Teknik

Hvor kan du finde os?

Gram Vakuum Teknik er ude ved vores kunder i hele Danmark og dele af Sverige. Her udfører vi primært lovpligtig service, men kan også hjælpe dig med løsninger til din virksomhed. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning der passer til dig

Kontakt os