Gram Vakuum Teknik er Succes Virksomhed 2020

Succes Virksomhed 2020

Hos Gram Vakuum Teknik er vi stolte af at kunne fortælle, at vi i 2020 er kåret som en af de 1.000 Succes Virksomheder af Spar Nord og BDO.

Spar Nord og BDO har på baggrund af en analyse af 350.000 mindre og mellemstore virksomheders regnskabshistorik, fundet frem til de 1.000 danske virksomheder, som i løbet af de seneste fem år har opnået størst succes målt på en række finansielle parametre. Succesvirksomhedsprisen har fokus på lokale virksomheder som år efter år har skabt vækst til gavn for lokalsamfundet samt erhvervsliv.

– Selv om corona-krisen for tiden er allestedsnærværende, så er det ikke blevet mindre vigtigt at anerkende vores solide vækstvirksomheder. Tværtimod. For vores ambition med prisen er ikke alene at give et skulderklap til de mest succesfulde virksomheder. Det er også at formidle inspiration til de mange virksomheder, der har et uforløst potentiale for vækst

Bankdirektør i Spar Nords direktion Martin Kudsk Rasmussen.

Fakta om ”Succesvirksomhed 2020”

Spar Nord og BDO stiftede i 2019 ”Succesvirksomhed” som er en erhvervspris, der anerkender de danske små og mellemstore virksomheder med 10-999 ansatte. Succesvirksomhederne kvalificerer sig på baggrund af antal ansatte og vurderes ud fra performance på følgende parametre:

  • Vækst i resultat før skat de seneste fem år
  • Soliditetsgrad (skal være mindst 15% ) i det seneste regnskabsår
  • Vækst i soliditeten målt over de seneste fem år
  • Evnen til at skabe resultater med det givne kapitalgrundlag

Virksomhederne bliver for hvert kriterie tildelt point, alt efter hvor godt de klarer sig. Det er det samlede antal point, der afgør, om en virksomhed bliver en del af de i alt 1.000 succesvirksomheder.