Gram Vakuum Teknik søger nye teknikere – er du vores nye kollega?

Udekørende Servicetekniker – Gram Vakuum Teknik ApS

Jobbet:

Gram Vakuum Teknik søger flere engagerede og ansvarsfulde udekørende servicetekniker til fastansættelse. Du kommer både til at arbejde på vores værksted i Galten og køre ud og lave service eller ny opsætninger hos vores kunder, som dækker hele Danmark, Norge og Sverige. Opgaverne vil være service af vakuumpumper – løftegrej – stiger – pallereoler og faldsikring, samt andre reparationsopgaver af vakuumpumper på værkstedet. Du får reference til afdelingens serviceleder.

Din baggrund og profil

Du er uddannet inden for elektromekaniker, automekaniker, maskinarbejder eller lignende.
Det vil være en stor fordel men ikke et krav, hvis du opfylder nogle af følgende punkter:

  • har erfaring med at være udekørende tekniker
  • har generel erfaring med service/reparation af motorer
  • villig til ikke at have et 8-16 job
  • er selvstændig og løsningsorienteret
  • har et godt humør og lægger vægt på godt samarbejde og fleksibilitet

Du tilbydes et spændende job, hvor hverdagen aldrig er den samme, og hvor du indgår i et team på 10 – 12 andre medarbejder, hvor samarbejde er nøgleordet.
Du bliver time-aflønnet, og har derved mulighed for at opnå en høj løn, da vi har forrygende travlt. Tillæg / pension / feriepenge følger som min. overenskomst.
Derudover har vi en del personalegoder, så som sundhedsforsikring og madordning.

Gram Vakuum Teknik er en dansk ejet virksomhed, etableret i februar måned 2010, og er i dag en af de førende virksomheder inden for vakuumindustrien i Danmark.
Vi er specialister indenfor vakuumpumper. Vi varetager alle opgaver som salg, service og reparation.
Derudover har vi specialiseret og indenfor løftegrej, hvilket vil sige alt indenfor problemløsning, så løftegrejet passer lige til den enkelte virksomhed, og vi står også for lovpligtigt eftersyn af – løftegrej – stiger – pallereoler og faldsikring.

Har ovenstående fanget din interesse så send en ansøgning på og CV på e-mail til lg@gramvakuumteknik.dk – Vi kalder løbende ind til samtaler.